Having trouble with image uploads

Discussion in 'Site Information' started by Jock Elliott, Sep 2, 2014.

  1. Jock Elliott

    Jock Elliott SC All-Pro

    Jan 3, 2012
    Troy, NY
    Using the on-site image uploader, I tried the same image three times. Says it was successfully uploaded (it's the right size) but it doesn't appear in my photos.

    I tried it with two different browsers and two different computers and tried different photos, all with the same result -- the uploader says it uploaded, but the image cannot be found in my photo gallery.

    Cheers, Jock
     
  2. Penfan2010

    Penfan2010 SC Top Veteran

    747
    Jul 21, 2012
    NJ, USA
    Ed
    Had the same issue last night posting from both my iPad and Mac.
     
    • Like Like x 1
  3. Djarum

    Djarum SC All-Pro

    Jul 10, 2010
    Huntsville, AL
    Jason
    Just tried it myself, same issue.
     
    • Like Like x 1
  4. pictogramax

    pictogramax SC Top Veteran

    979
    Aug 18, 2011
    Belgrade, Serbia
    Yup, me too.
     
    • Like Like x 1
  5. bartjeej

    bartjeej SC Hall of Famer

    Nov 12, 2010
    bart
    ditto.
     
    • Like Like x 1
  6. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
    Are you all talking about the gallery?
     
  7. pictogramax

    pictogramax SC Top Veteran

    979
    Aug 18, 2011
    Belgrade, Serbia
    I do - failed to upload to my gallery several times today.
     
  8. Djarum

    Djarum SC All-Pro

    Jul 10, 2010
    Huntsville, AL
    Jason
    Yep. I upload the photos and it seems to work. But then I hit "Upload/submit" and it says "Processing Image List" and instead of going to the page showing the images, I end up back at the gallery.
     
  9. Jock Elliott

    Jock Elliott SC All-Pro

    Jan 3, 2012
    Troy, NY
    The gallery image uploader doesn't seem to work. It says that my image has been uploaded successfully, but the image does not appear in my gallery pictures.

    As a result, I can't load an image into the thread.

    Cheers, Jock
     
  10. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
    I'll take a look now but may not be able to fix this until later in the week.
     
  11. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
    Could someone try it again and let me know if it works?
     
  12. Jock Elliott

    Jock Elliott SC All-Pro

    Jan 3, 2012
    Troy, NY
    Tried it just seconds ago; still not working.

    Cheers, Jock
     
  13. Luke

    Luke Super Moderator

    Nov 11, 2011
    Milwaukee, WI USA
    Luke
    no workie
     
  14. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
    How about now?
     
  15. Luke

    Luke Super Moderator

    Nov 11, 2011
    Milwaukee, WI USA
    Luke
    now it's working.... hadn't used the gallery in ages...nearly forgot how.
     
  16. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
  17. Luke

    Luke Super Moderator

    Nov 11, 2011
    Milwaukee, WI USA
    Luke
    Amin, totally unrelated, but clicking on the "Image Threads" tab along the top when I don;t want talk...just photos is still giving an error message
     
  18. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
    Okay, will start to work at that.
     
  19. Djarum

    Djarum SC All-Pro

    Jul 10, 2010
    Huntsville, AL
    Jason
    Good work Amin and thanks!
     
    • Like Like x 2
  20. Amin Sabet

    Amin Sabet Administrator

    Jul 3, 2010
    Fixed
     
    • Like Like x 1